Jump to content

Ironman 2007


Newboy
 Share

Recommended Posts

Poor Raynard, de ja vu. To be caught in exactly the same way by the same guy as last year. Awesome race anyway, he did us proud.

How did the hubbers go?
Link to comment
Share on other sites

saw highlights on ss yest already, but missed half of it, does anyone know when they on again?raynard will be bck nxt year tho!awsum race by carl storm!Clap

Link to comment
Share on other sites

Last year Tissink acused the winner of drafting and doing drugs!

 

This year he got his backside kicked in the same fashion...........

 

Here's the schedule:

 


Date


Start


End


Duration


Episode


Channel


Status


 


 


 


 


 


 


 


19 March


20:00


20:30


30 mins


Highlights 1


CSN/ SS1


 


20 March


04:30


05:00


30 mins


Highlights 1


CSN/ SS1


Repeat


20 March


15:30


16:00


30 mins


Highlights 1


CSN/ SS1


Repeat


21 March


09:00


09:30


30 mins


Highlights 1


SS1


Repeat


22 March


11:00


11:30


30 mins


Highlights


SS1


Repeat


23 March


12:30


13:00


30 mins


Highlights


SS2


Repeat


24 March


10:00


10:30


30 mins


Highlights


SS2


Repeat

 


Date


Start


End


Duration


Episode


Channel


Status


 


 


 


 


 


 


 


14 April


17:00


18:00


60 mins


Main Show


CSN/SS5


 


15 April


02:00


03:00


60 mins


Main Show


CSN/SS1


Repeat


16 April


06:00


07:00


60 mins


Main Show


SS2


Repeat


16 April


13:00


14:00


60 mins


Main Show


SS2


Repeat


17 April


04:00


05:00


60 mins


Main Show


CSN/SS1


Repeat


17 April


09:30


10:30


60 mins


Main Show


SS2


Repeat


17 April


15:30


16:30


60 mins


Main Show


CSN/SS1


Repeat

Link to comment
Share on other sites

Sad for Tissink but such is sport. Did you see the speed that he got passed at on the run?... awesome running by the belgium.

Link to comment
Share on other sites

He did well, around 11hr 46min. Said he forgot to eat on the bike and bonked a bit on the 3rd lap on the bike but recovered enough to finish. Recons it was sh*t hard event thanks to the wind.

 

Hennie (Wiele) Wentzel (the older vets on the board will know him well) also had a brilliant day, finished first in his age group 10hr 41mins. RESPECT... for an over 55 veteran... the man's a legend!!!!
Link to comment
Share on other sites

Yeah' date=' think he ran a 3:18 split for the run... pretty quick for an old ballie Wink[/quote']

 

pretty quick for anybody - especially in an IM event
Link to comment
Share on other sites

Ja, shame about Raynard, but seriously, second at IM is nothing to cry about.  He has got his spot for IM champs then, doesn't he?  That to me is all that matters.  Would rather he has the perfect race in Hawaii and maybe, just maybe get a top 5.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

My Profile My Forum Content My Followed Content Forum Settings Ad Messages My Ads My Favourites My Saved Alerts My Pay Deals Settings Help Logout