Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'links'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • The Bike Room
    • Sponsored
  • New to Cycling
    • Ask Anything
    • What Bike to Buy
  • Gear & Bikes
    • Technical Q&A
    • New Gear
    • Buyer’s Advice
    • Post Your Bike & Projects
    • Bike Shops & Services
    • Retro / Vintage Bikes
  • Events & Training
    • Events
    • Pro Cycling
    • Training, Health & Nutrition
  • Riding
    • Group Rides
    • Routes & Trails
    • Share Your Ride & Travels
  • Discipline-Specific
    • Gravity
    • Fixie & Singlespeed
    • Commuter
    • Multisport
  • Safety & Awareness
    • Stolen Bikes
    • Cycling Safety
    • Fraud Alert
    • Lost & Found
    • Good Causes
  • Help Desk
    • Site Announcements
    • Help & Support
  • Off Topic
    • Chit chat

Categories

  • Adventure and Travel
  • Tips and Advice
  • Event and Industry News
  • Tech
  • Promotions
    • Custom Content Partnership

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Full Name

Found 1 result

  1. I fitted a new Connex single speed chain to my dirt jumper. After the first chain clean, I used a waxed based lube on it. I rode the bike a few times over 3 weeks and now the chain has developed multiple tight links. Tried the following: - cleaned and degreased the chain - applied a light oil based chain lube - twisted the chain back and forth at the tight links to try loosen them It seemed to work for while until after 2 rides then the stiff links seemed to return. I don't know if it's a defect with the chain or am I doing something wrong?
My Profile My Forum Content My Followed Content Forum Settings Ad Messages My Ads My Favourites My Saved Alerts My Pay Deals Settings Help Logout