Jump to content

Zoo Lake Krit - Starting Times


Broker
 Share

Recommended Posts

Nou net die detail gekry:



Category


Riders per Team


Start


Finish


Duration (mins)


-


Registration and warm up


07:00:00 AM


09:00:00 AM



1


Ladies & Juniors


5


9:00 AM


9:30 AM


30 mins + 1 lap


2


Corporate 1


4


9:45 AM


10:15 AM


30 mins + 1 lap


3


Open Club


5


10:30 AM


11:00 AM


30 mins + 1 lap


5


Vets 30 - 39


5


11:15 AM


11:45 AM


30 mins + 1 lap


6


Corporate Bowl


4


12:00 AM


12:30 PM


30 mins + 1 lap


7


Vets 40 - 49


5


12:45 PM


13:15 PM


30 mins + 1 lap


8


Tandems


2


13:30 PM


14:00 PM


30 mins + 1 lap


9


Masters 50+


5


14:15 PM


14:45 PM


30 mins + 1 lap


10


Corporate Final


4


15:00 AM


15:30 PM


30 mins + 1 lap


11


Elite & Under 23


5


15:45 PM


16:30 PM


45 mins + 1 lap


12


Sprint



16:45 PM




13


Prize Giving





Broker2007-08-17 07:07:01
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

My Profile My Forum Content My Followed Content Forum Settings Ad Messages My Ads My Favourites My Saved Alerts My Pay Deals Settings Help Logout