Jump to content

Classifieds Loads SLOW


FRAIL K
 Share

Recommended Posts

on my side the photo's open as a blank /  white screen on most occasions  . Sometimes I have to refresh and it still not opens.

 

This happens on different computers using different browsers (Chrome Firefox Windows explorer)

 

My internet connection is fast

 

???

Link to comment
Share on other sites

Thanks for reporting this. Just some questions to focus in on the problem.
 

Why does the Classifieds Load SLOW compared to the Forums?

 

Do you experience this on the whole classifieds? Or on certain part of it; like search/ category results or advert pages or opening images on advert pages?
 

on my side the photo's open as a blank /  white screen on most occasions  . Sometimes I have to refresh and it still not opens.

 

This happens on different computers using different browsers (Chrome Firefox Windows explorer)

 

My internet connection is fast

 

???

Like my question to F.R.A.I.L. -K, is this on the whole classifieds or on advert pages only or just when enlarging images?

Link to comment
Share on other sites

Thanks for reporting this. Just some questions to focus in on the problem.

 

 

 

Do you experience this on the whole classifieds? Or on certain part of it; like search/ category results or advert pages or opening images on advert pages?

 

 

 

Like my question to F.R.A.I.L. -K, is this on the whole classifieds or on advert pages only or just when enlarging images?

HELLO Nick

I was trying to Upload a Advert.

Using my Phone on DATA.

Pictures, 4MB took around 2/4mins to Upload.

 

Today I am Using my Router, much faster.

Link to comment
Share on other sites

Thanks for reporting this. Just some questions to focus in on the problem.

 

 

Do you experience this on the whole classifieds? Or on certain part of it; like search/ category results or advert pages or opening images on advert pages?

 

Like my question to F.R.A.I.L. -K, is this on the whole classifieds or on advert pages only or just when enlarging images?

 

when  I want to enlarge photo's.

A White screen appears with no photo

 

post-7189-0-14466100-1580956254_thumb.png

 

 

Edited by Mongoose!
Link to comment
Share on other sites

HELLO Nick

I was trying to Upload a Advert.

Using my Phone on DATA.

Pictures, 4MB took around 2/4mins to Upload.

 

Today I am Using my Router, much faster.

 

 

when  I want to enlarge photo's.

A White screen appears with no photo

 

attachicon.gifhub.png

 

Thank you for the details! I'll pass this info onto the development team for a fix.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

My Profile My Forum Content My Followed Content Forum Settings Ad Messages My Ads My Favourites My Saved Alerts My Pay Deals Settings Help Logout