Jump to content

Bike Hub site errors


Jensie
 Share

Recommended Posts

Is it just me thats getting errors on the site. 

 

OOps something went wrong msg????

 

Thanks

It's not just you. A bug was reported this morning on some Classified searches. We're working on the fix now. 

 

I'll update you as soon as it is resolved.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Can`t seem to access Bikehub from my home Wi-fi, "could not found secure connection".

Switching to mobile 4G,work,  no problem.

 

I am not technically minded.

Suggestion what to do?

My solution was to switch of the power and start, but no difference.

 

Or did my SO finally found a way to keep me of Bikehub.

Link to comment
Share on other sites

Can`t seem to access Bikehub from my home Wi-fi, "could not found secure connection".

Switching to mobile 4G,work,  no problem.

 

I am not technically minded.

Suggestion what to do?

My solution was to switch of the power and start, but no difference.

 

Or did my SO finally found a way to keep me of Bikehub.

A restart should have fixed it if the old IP was being refused by a CDN.

Some devices retain leases for a bit longer though so Im assuming its more along those lines, it shouldnt be browser cache if an alternative connection works.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

My Profile My Forum Content My Followed Content Forum Settings Ad Messages My Ads My Favourites My Saved Alerts My Pay Deals Settings Help Logout